Sie sind hier: Startseite » Languages » Svenska

Svenska

GIC (German Ink Company) är ett varumärke som tillhör TiDis-gruppen från Berlin

Under detta namn erbjuds en komplett sublimeringsbläckserie och matchande tillbehör:

I juni 2012 uppträdde varumärket GIC först på marknaden med sublimeringsfärger. Början var så ofta ganska tung och skepticismen mot en ny sublimeringsfärg var ursprungligen enorm.

Tack vare uthålligheten har GIC-sublimeringsfärgen framgångsrikt etablerats på marknaden för textiltryck över tiden, med goda argument för vår försäljningsavdelning och den övertygande kraften i GIC-sublimeringsfärgen.

Sedan början av 2016 har GIC-sublimeringsfärgen blivit tillgänglig för tryckningsbranschen och även den ständigt växande slutkonsumentmarknaden via www.tintenshop365.de. Sedan sommaren 2017 finns det mycket prisvärda start- och startpaket anpassade till konsumentmarknaden matchande skrivare också utan ...

År 2017 sågs också försäljningen av mer än 35 ton svart och 20 ton cyan, magenta, gul och en till två ton ljusa färger, det framgångsrika året hittills för det tyska bläckföretagets sublimeringsfärg.

I början av 2018 introducerades ett nytt utseende (CI)

och många fler produkter följde och följer. Och från och med nu kommer det att finnas ett promopack för GICs sublimeringsfärg för konsumentmarknaden, liksom mindre fyllningar för sublimeringsfärgen och färdiga skrivarkassetter för olika sublimeringsskrivbara skrivarmodeller.

De nya startpaketen till skrivare med bläckpatroner, bläck, papper och, om det behövs, en chipresetare, förtjänar särskild uppmärksamhet.

Nu är arbetet på gång för att slutföra de nya startpaketen.

Zugriffe heute: 3 - gesamt: 2038.