Sie sind hier: Startseite » Languages » Suomi

Polnisch

GIC (German Ink Company) ist eine Marke der TiDis Gruppe aus Berlin.

Tämän nimen alla on täydellinen sublimoitumisvärisarja ja vastaavia lisävarusteita:

Kesäkuussa 2012 GIC-brändi ilmestyi ensimmäisen kerran markkinoille sublimaatiomusteilla. Alku oli yhtä usein, melko raskas ja skeptisyys kohti uutta sublimaatiomustea oli aluksi valtava.

GIC-sublimaatiomusteiden pysyvyys, myyntiosaston hyvät perustelut ja GIC-sublimoitumisvärien vakuuttava voima on perustettu menestyksekkäästi tekstiilien painomarkkinoilla ajan mittaan.

Vuoden 2016 alkupuolelta lähtien GIC-sublimoitumismaali on tullut saataville painomainostuotantoalalle ja myös jatkuvasti kasvaville loppukäyttäjille suunnatuille markkinoille www.tintenshop365.de. Kesästä 2017 lähtien on erittäin edullisia käynnistys- ja aloituspaketteja, jotka on räätälöity kuluttajamarkkinoille vastaava tulostin myös ilman ...

Vuoden 2017 aikana myydään myös yli 35 tonnia mustia ja 20 tonnia syaania, magenta, keltaisia ja yksi tai kaksi tonnia vaaleita värejä, joka on saksalaisen Ink Companyn sublimaatiomusteeseen menestynein vuosi.

Alkuvuodesta 2018 otettiin käyttöön uusi ilme (CI)

ja monia muita tuotteita seurasi ja seurasi. Ja nyt on olemassa promo pack GIC: n sublimaatiomusteelle kuluttajamarkkinoille sekä pienemmille täytteille sublimaatiomusteille ja valmiiksi täytetyille tulostuskaseteille eri sublimaatiokykyisille tulostimille.

Uusia käynnistyspaketteja tulostimille, joissa on mustekasetit, muste, paperi ja tarvittaessa sirunlataaja, ansaitse erityistä huomiota.

Nyt on käynnissä töitä uusien käynnistyspakkausten valmistamiseksi.

Zugriffe heute: 8 - gesamt: 2530.