Sie sind hier: Startseite » Languages » Românesc

Românesc

GIC (German Ink Company) este o marca comerciala a grupului TiDis din Berlin

Sub aceasta denumire, se ofera o serie completa de cerneala de sublimare si accesorii de potrivire:

În iunie 2012, marca GIC a aparut pentru prima data pe piata cu cerneluri de sublimare. Începutul a fost la fel de des, destul de greu si scepticismul fata de o noua cerneala de sublimare a fost initial urias.

Datorita persistentei, argumentelor bune ale departamentului nostru de vânzari si a puterii persuasive a cernelurilor de sublimare GIC, cerneala de sublimare GIC a fost stabilita cu succes pe piata de tiparire a textilelor de-a lungul timpului.

De la începutul anului 2016, cerneala de sublimare GIC a fost pusă la dispoziția industriei de publicitate tipărită, precum și a pieței consumatorilor finali care se extinde prin www.tintenshop365.de Începând cu vara anului 2017, există pachete de pornire și pornire foarte accesibile, adaptate pieței de consum potrivirea imprimantei, precum și fără ...

Anul 2017 a vândut, de asemenea, peste 35 de tone de negru și 20 de tone de cian, magenta, galben și unul până la două tone de culori deschise, cel mai de succes an până acum pentru cerneala de cerneală sublimată din Germania.

La începutul anului 2018, a fost introdus un nou aspect (CI)

și multe altele au urmat și au urmat. De acum încolo, va exista un pachet promoțional pentru cerneala de sublimare GIC pentru piața de consum, precum și o umplutură mai mică pentru cartușele de imprimare cu cerneală de sublimare și cartușele de imprimare gata pentru diferite modele de imprimante cu capacitate de sublimare.

Noile pachete de starter pentru imprimante cu cartușe, cerneală, hârtie și, dacă este necesar, un resetator de chip-uri merită o atenție deosebită.

Acum este în curs de lucru pentru a finaliza noile pachete de starter.

Zugriffe heute: 3 - gesamt: 1743.