Sie sind hier: Startseite » Languages » Hrvatski

Hrvatski

Tvrtka GIC (German Ink Company) zaštitni je znak tvrtke TiDis Group iz Berlina

Pod tim nazivom, nudi se kompletna seriju sublimacijskih tinti i odgovarajuce dodatke:

U lipnju 2012, GIC marku prvi put pojavio na tržištu s sublimacijom tinte. Pocetak je bio tako cesto, vrlo težak, a skepticizam prema novoj sublimacijskoj tinti bio je u pocetku ogroman.

Zahvaljujuci upornosti, dobrim argumentima našeg prodajnog odjela i uvjerljivoj snazi GIC sublimacijskih tinti, GIC sublimacijska tinta uspješno je uspostavljena na tržištu tekstilnog tiska tijekom vremena.

Od početka 2016., GIC sublimacijska tinta postala je dostupna tiskarskoj industriji oglašavanja i tržišta krajnjeg potrošača diljem svijeta putem interneta www.tintenshop365.de Od ljeta 2017. godine postoje vrlo povoljni paketi startera i startera prilagođeni tržištu potrošača odgovarajući pisač kao i bez ...

Godine 2017. također je došlo do prodaje više od 35 tona crne i 20 tona cijan, magenta, žuta i jedne do dvije tone svijetle boje, do sada najuspješnija godina za sublimacijsku tintu tvrtke Ink tvrtke Njemačke.

Početkom 2018. godine uveden je novi izgled (CI)

i slijedili su i slijedili mnoge druge proizvode. I od sada će biti promotivna paketa za GIC-ovu sublimacijsku tintu za tržište potrošača, kao i manja punjenja za sublimacijsku tintu i spremne patrone za pisače za različite modele pisača koji podržavaju sublimaciju.

Novi pocetni paketi za pisače s patrona, tintom, papirom i, ako je potrebno, pisačem za pisač zaslužuju posebnu pažnju.

Sada je u tijeku rad na novim starter pakiranjima.

Zugriffe heute: 1 - gesamt: 2244.