Sie sind hier: Startseite » Languages » Magyar

Magyar

A GIC (German Ink Company) a TiDis Group berlini védjegye

E név alatt teljes szublimációs tintasorozatot és megfelelo tartozékokat kínálnak:

2012 júniusában a GIC márka eloször megjelent a piacon szublimációs festékekkel. A kezdet ugyanolyan nehéz volt, és az új szublimációs festékkel szembeni szkepticizmus kezdetben óriási volt.

A GIC szublimációs festékek tartósságának, jó érveinek és a GIC szublimációs tinták meggyozo erejének köszönhetoen a GIC szublimációs festék sikeresen alakult a textilnyomó piacon az ido múlásával.

2016. eleje óta a GIC szublimációs festék elérhetővé válik a nyomdaipar és a folyamatosan bővülő végfelhasználói piac számára a www.tintenshop365.de címen, 2017 nyarától pedig a fogyasztói piacra szabott igen kedvező indító és induló csomagok illesztő nyomtató nélkül is ...

A 2017-es év során több mint 35 tonna fekete és 20 tonna ciánkék, bíborvörös, sárga és egy-két tonna világos színárnyalat értékesített, amely a német Ink Company szublimációs festékének eddigi legsikeresebb éve.

2018 elején új megjelenést (CI) vezettek be

és még sok más termék követte és követte. És mostantól lesz egy promóciós csomag a GIC szublimációs tinta számára a fogyasztói piac számára, valamint kisebb töltetek a szublimációs festékhez és a kész töltényű patronokhoz különböző szublimációs képességű nyomtatómodellekhez.

A patronokkal, tintával, papírral és szükség esetén egy chip visszaszerzővel ellátott új nyomtatókhoz külön figyelmet érdemel.

Most kezdődik a munka az új kezdőcsomagok befejezéséhez.

Zugriffe heute: 1 - gesamt: 2449.