Sie sind hier: Startseite » Languages » Nederlands

Nederlands

GIC (German Ink Company) is een handelsmerk van de TiDis Group uit Berlijn.

Onder deze naam worden een complete sublimatie-inktserie en bijpassende accessoires aangeboden:

In juni 2012 verscheen het merk GIC voor het eerst op de markt met sublimatie-inkten. Het begin was zoals vaak behoorlijk zwaar en de scepsis tegenover een nieuwe sublimatie-inkt was aanvankelijk enorm.

Dankzij de standvastigheid, de goede argumenten van onze verkoopafdeling en de overtuigingskracht van de GIC sublimatie-inkten, is GIC-sublimatieinkt met succes in de loop van de tijd in de textielprintmarkt geïntroduceerd.

Sinds begin 2016 is de GIC-sublimatie-inkt via www.tintenshop365.de toegankelijk gemaakt voor de drukkerijbranche en ook voor de zich steeds verder uitbreidende eindgebruikersmarkt. Sinds de zomer van 2017 zijn er zeer betaalbare starters- en starterspakketten op maat van de consumentenmarkt bijpassende printer ook zonder.

Het jaar 2017 zag ook de verkoop van meer dan 35 ton zwart en 20 ton cyaan, magenta, geel en een tot twee ton lichte kleuren, het meest succesvolle jaar tot nu toe voor de Duitse inktcompany-sublimatie-inkt.

Begin 2018 werd een nieuw uiterlijk (CI) geïntroduceerd

en nog veel meer producten volgden en volgden. En vanaf nu zal er een promopack zijn voor GIC's sublimatie-inkt voor de consumentenmarkt, evenals kleinere vullingen voor de sublimatie-inkt en kant-en-klare printercartridges voor verschillende sublimatie-geschikte printermodellen.

De nieuwe starterspakketten voor printers met cartridges, inkt, papier en, indien nodig, een chipresetter verdienen speciale aandacht.

Nu wordt er gewerkt aan het voltooien van de nieuwe starterspakketten.

Zugriffe heute: 2 - gesamt: 2138.