Sie sind hier: Startseite » Languages » Slovenský

Slovenský

GIC (German Ink Company) je blagovna znamka skupine TiDis iz Berlina

Pod týmto názvom sa ponúka kompletná séria sublimacných atramentov a príslušné príslušenstvo:

V júni 2012 sa znacka GIC prvýkrát objavila na trhu sublimacných atramentov. Zaciatok bol tak casto, pomerne tažký a skepticizmus smerom k novému sublimacnému atramentu bol na zaciatku obrovský.

Vdaka vytrvalosti, dobrým argumentom nášho obchodného oddelenia a presvedcivej sile sublimacného atramentu GIC sa sublimacný atrament GIC v priebehu casu úspešne rozvíjal na trhu s textilnou tlacou.

Od začetka leta 2016 je sublimacijsko črnilo GIC postalo dostopno industriji tiskarskega oglaševanja in tudi vedno večjemu trgu končnega potrošnika preko www.tintenshop365.de. Od poletja leta 2017 so na voljo cenovno ugodni začetni in starterni paketi, prilagojeni na potrošniški trg primerjalni tiskalnik tudi brez ...

V letu 2017 je bila tudi prodaja več kot 35 ton črnega in 20 ton cianovega, magenta, rumenega in enega do dveh ton svetlih barv, kar je bilo najuspešnejše leto za sublimacijsko črnilo podjetja German Ink Company.

V začetku leta 2018 je bil uveden nov videz (CI)

in še veliko več izdelkov sledilo in sledilo. Od zdaj naprej bo za potrošniški trg GIC-jev sublimacijski črnilo promocijski paket, pa tudi manjša polnila za sublimacijske črnilo in pripravljene tiskalne kartuše za različne modele tiskalnikov s podrejenjem.

Nova zagonska embalaža za tiskalnike s kartušami, črnilom, papirjem in, če je potrebno, posebno pozornost zasluži čitalec čipov.

Zdaj potekajo dela za dokončanje novih zagonskih paketov.

Zugriffe heute: 1 - gesamt: 1917.