Sie sind hier: Startseite » Languages » Dansk

Dansk

GIC (German Ink Company) tilhører TiDis-gruppen fra Berlin

Under dette navn tilbydes en komplet sublimeringsblæk serie og matchende tilbehør:

I juni 2012 blev GIC-mærket først på markedet med sublimeringsblæk. Begyndelsen var så ofte, ret tung og skepticismen over for en ny sublimeringsblæk var oprindeligt enorm.

Takket være vedholdenheden er GIC-sublimeringsblæket, der er succesfuldt etableret på markedet for tekstiltryk, over tid blevet godt etableret i vores salgsafdeling og den overbevisende kraft i GIC-sublimeringsblæk.

Under dette navn tilbydes en komplet sublimeringsblæk serie og matchende tilbehør:

I juni 2012 blev GIC mærket først på markedet med sublimeringsblæk. Begyndelsen var så ofte, bevarelse og skepsis over foren ny sublimeringsblæk var.

Takket være vedholdenheden han GIC-sublimeringsblæket, som han succesfuldt etablerede på markedet for tekstiltryk, blev over tid blevet godt etableret i vores salgsafdeling og overstyrkekraften i GIC-sublimeringsblæk.

I 2017 oplevedes også salget af mere end 35 tons sort og 20 tons cyan, magenta, gul og en til to tons lyse farver, det mest succesrige år hidtil for det tyske blækselskabs sublimeringsblæk.

I begyndelsen af 2018 blev der introduceret et nyt udseende (CI)

og mange flere produkter fulgt og følger. Og fra nu af vil der være en promo-pakke til GICs sublimeringsblæk til forbrugermarkedet, samt mindre fyldninger til sublimeringsblæk og færdigfyldte printerpatroner til forskellige sublimerings-kompatible printermodeller.

De nye starterpakker til printere med blækpatroner, blæk, papir og om nødvendigt en chip-resetter fortjener særlig opmærksomhed.

Nu er der arbejdet på vej for at færdiggøre de nye starterpakker.

Zugriffe heute: 7 - gesamt: 2965.